Home

  Doelstelling
    Onze doelstelling
    Wat doen we voor jou?
  Vereniging & activiteiten
    Activiteiten
    Cultureel & vrije tijd
    Sport
    Jeugd
   

Alle verenigingen

  Historiek  van
    Beigem
    Borgt
    Humbeek
    Grimbergen
    Strombeek-Bever
    Kunstenaars
    Andere
  Grimbergse links
    Sponsors
    Verenigingen
   

Bedrijvengids

  Info links
    Wachtdiensten
    Hulpdiensten
    Andere
  Varia
    Immo
   

Ontspanning

Verantwoordelijke uitgever
Hubert Wauters

Contact huwa@telenet.be

 

 

 

Administrator

Paswoord:

 
 

 
 

Nieuwe Grimbergse Voetbalspeeltuin


Na de lancering van de Grimbergse Keeperschool vorig jaar slaan voetbalclubs KSC Grimbergen en FC Beigem weerom de handen in elkaar. Vanaf 23 mei starten beide verenigingen met de Grimbergse Voetbalspeeltuin.

Dit gezamenlijk initiatief biedt de allerjongste spelertjes die graag met voetbal willen starten de mogelijkheid om een opleiding te genieten volgens hun eigen niveau, persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden onder het toeziend oog van enthousiaste en dynamische jeugdtrainers.

Alle oefeningen worden afgestemd op de leefomgeving van de voetballertjes, met extra aandacht voor algemene motoriek en veel vrijheid voor fantasie en creativiteit.
Nadien wordt er voor een correcte doorstroming gezorgd naar interprovinciaal, provinciaal of regionaal niveau met het oog op de volgende seizoenen.

Het samenwerkingsakkoord tussen beide clubs maakt het daarenboven mogelijk om spelers in samenspraak met ouders en trainers probleemloos tussen club/niveau te laten schuiven naargelang de ontwikkeling van het kind.

Alle jongens die 4 of 5 jaar zijn kunnen deelnemen, ook al zijn ze reeds aangesloten bij een andere voetbalclub. Voor meer info kan je terecht op de respectieve websites van beide verenigingen: www.kscg.be of www.fcbeigem.be .


Grimbergen Leeft

 
 

Copyright © 1999-2018 Grimbergen Leeft