Home

  Doelstelling
    Onze doelstelling
    Wat doen we voor jou?
  Contact
    Hoe gratis lid worden?
    Activiteiten melden
   

Medewerkers contacteren

  Vereniging & activiteiten
    Activiteiten
    Cultureel & vrije tijd
    Sport
    Jeugd
   

Alle verenigingen

  Historiek  van
    Beigem
    Borgt
    Humbeek
    Grimbergen
    Strombeek-Bever
    Kunstenaars
    Andere
  Grimbergse links
    Sponsors
    Verenigingen
   

Bedrijvengids

  Info links
    Wachtdiensten
    Hulpdiensten
    Andere
  Varia
    Immo
   

Ontspanning

Verantwoordelijke uitgever
Hubert Wauters

Contact huwa@telenet.be

 

 

 

Administrator

Paswoord:

 
 

 
 

Den Diepen Boomgaard winnaar van de Kraaischuttersprijs 2018


 
Vrijdag 23 november ontving, uit handen van minister Ben Weyts, in de raadzaal van het gemeentehuis van Grimbergen, Den Diepen Boomgaard, bioboerderij en sociale werkplaats, de hoofdprijs: een prachtige gesmede kraai van de Grimbergse kunstsmid Francis Desmet.

De overige vijf laureaten van de Kraaischuttersprijs 2018 waren 'Ateljee Alice' uit Humbeek, 'De Herberg van Grimbergen' uit Grimbergen, Kapsalon 'Stijl' uit Humbeek, Frituur 'Tast'oe' uit Grimbergen en raamdecoratie 'Visueel' uit Grimbergen. Zij, en de winnaar, ontvingen elk een mooi ingelijste en originele Oorkonde.
 

Behalve minister Ben Weyts konden de organisatoren rekenen op de aanwezigheid van Marleen Mertens, burgemeester en tal van schepenen en gemeenteraadsleden van de huidige en toekomstige gemeenteraad. Ook de voorzitter van de Cultuurraad en meerdere voorzitters van de Grimbergse culturele verenigingen waren, samen met een talrijk opgekomen publiek, aanwezig.

Met de Kraaischuttersprijs, die dit jaar voor de vierde opeenvolgende maal werd uitgereikt, wil de Werkgroep Vlaamse Actie, in samenwerking met de Marnixringen Zennedal en Noordrand, zijn waardering uitspreken voor de Grimbergse handelaars die resoluut kiezen voor een Nederlandstalig uithangbord en aldus bijdragen tot het behoud van het Vlaams karakter van onze gemeente Grimbergen, de Parel van Brabant..
 Het smeedwerk 'De Kraai' is een creatie van Francis Desmet

Grimbergen Leeft

 
 

Copyright © 1999-2018 Grimbergen Leeft