Home

  Doelstelling
    Onze doelstelling
    Wat doen we voor jou?
  Contact
    Hoe gratis lid worden?
    Activiteiten melden
   

Medewerkers contacteren

  Vereniging & activiteiten
    Activiteiten
    Cultureel & vrije tijd
    Sport
    Jeugd
   

Alle verenigingen

  Historiek  van
    Beigem
    Borgt
    Humbeek
    Grimbergen
    Strombeek-Bever
    Kunstenaars
    Andere
  Grimbergse links
    Sponsors
    Verenigingen
   

Bedrijvengids

  Info links
    Wachtdiensten
    Hulpdiensten
    Andere
  Varia
    Immo
   

Ontspanning

Verantwoordelijke uitgever
Hubert Wauters

Contact huwa@telenet.be

 

 

 

Administrator

Paswoord:

 
 

 
 

Vernieuwde Blokker in Grimbergen gaat feestelijk van start

Op 2 november is de Blokkerwinkel in Grimbergen feestelijk geopend. De winkel heeft een complete opknapbeurt gekregen met een nieuwe look en een volledig herzien assortiment. Deze nieuwe formule kadert in een vernieuwingsactie die in heel België en Nederland uitgerold wordt. Ook in de winkel in Grimbergen positioneert Blokker zich als totaalaanbieder voor alles wat een modern gezin in en rond het huis nodig heeft.

Omdat de oude formule van Blokker niet meer zoals verwacht werkte, was een grondige en innovatieve opknapbeurt voor de winkels nodig. Na een pilootproject in de Gentse regio, heeft Blokker nu ook de winkel in Grimbergen uitgekozen om volgens een geheel nieuwe formule aan de slag te gaan.

Vooreerst ziet de winkel in Grimbergen er helemaal anders uit: lichter, frisser, gezelliger. De winkel is aangenaam, modern en als klant vind je er gemakkelijk alles terug. Maar ook het aanbod in de rekken is veranderd. Alles wat een gezin nodig heeft in en om het huis is nu in de winkel thematisch terug te vinden: Bed & Bad, Koken, Bakken & Tafelen, Reinigen & Onderhoud, Tuin. maar ook schoolartikelen, babyartikelen, producten voor kat en hond, accessoires voor de fiets, kunstbloemen, zijn er te vinden. Bovendien kan men ook de producten die online zijn aangekocht op blokker.be gaan ophalen in de winkel.

Sven Voets, marketing manager van Blokker België, licht toe: 'Klanten die nu de Blokker in Grimbergen binnenstappen, zullen de nieuwe formule meteen merken: het aanbod is vertrouwd, maar ook helemaal anders: bijdetijds, no-nonsense en duidelijk. En aan een interessante prijs en met interessante aanbiedingen.  Omdat allemaal te vieren hebben we in Grimbergen een housewarming-feestje gegeven in de Blokker. Gemakkelijk, want we moesten voor inspiratie enkel in onze eigen rekken kijken '.

De Blokker van Grimbergen is een primeur in België. Het is 1 van de 3 eerste Blokkers die vernieuwd is naar het Alles in Huis concept. In de volgende weken volgen er nog 7. Blokker verwacht de nieuwe formule ook in de andere winkels in België in 2019 stapsgewijs uit te rollen.

Over Blokker nv

Met een netwerk van 125 winkels in België, een webshop blokker.be, ruim 660 medewerkers en een breed assortiment, brengt Blokker onderscheidende merken en vernieuwende producten van kwaliteit tegen een goede prijs. Blokker biedt producten uit de categorieën Eten & Tafelen, Koken & Bakken, Schoonmaak & Huishoud, Opbergen & Organiseren, Wassen & Strijken, Elektrische Apparaten, Baden & Slapen, Inspireren & Verrassen, Spelen & Beleven en Wonen & Sfeermaken. Daarnaast biedt Blokker altijd vernieuwende en seizoengebonden producten. 

GL

 
 

Copyright © 1999-2018 Grimbergen Leeft